Різдвяник: кому не варто тримати цю рослину вдома

Читать на русском
Автор
9039
Декабрист цвіте лише раз на рік Новина оновлена 17 листопада 2021, 18:24
Декабрист цвіте лише раз на рік. Фото good-tips.pro

Кімнатна рослина, яка є окрасою багатьох осель, але містить в собі чимало таємниць

Декабрист, або ж, різдвяник - кімнатна рослина, яка зацвітає, зазвичай, ближче до новорічних свят красивими, яскраво-рожевими квітами. Але не все так просто. З різдвяником повʼязано багато негативних прикмет, і навіть залежить атмосфера та енергетика вдома, повідомляє UkrMedia.

Енергетика декабриста 

Декабрист володіє дуже сильною енергетикою. Якщо за нею добре доглядають і рослина не хворіє, то на господарів вона впливає позитивно. Ця рослина не лише віддає свою хорошу енергетику, але й вбирає у себе весь негатив від людей і подій, які відбуваються в оселі. Різдвяник радять ставити біля вікна, щоб вбирав негативну енергетику від зовнішнього середовища. 

Декабрист
Яскраві квіти декаюриста завжди привертають увагу

Прикмети про різдвяник

Якщо рослина в’яне, або ж не цвіте, то це говорить про негатив в будинку. Вважається, що коли різдвяник гине без конкретних причин і жодні засоби не допомагають, то це може говорити про тяжкі хвороби жителів будинку. Якщо рослина почуває себе добре, гарно цвіте і росте, тоді у сім’ї теж все чудово — немає обману і проблем.  

Якщо ви помічаєте, що рослина неочікувано починає в’янути, жовтіти або ж засихати, варто подумати про те, хто недавно відвідував вашу оселю. Можливо, вона увібрала в себе весь негатив, який принесла ця людина. Таку реакцію проявила рослина на негативно налаштованих людей, таким чином, захистивши вас. 

Цвітіння декабриста може говорити про важливі трансформації в житті. Раннє цвітіння (початок грудня) говорить про позитивні та приємні зміни. Якщо рослина розцвіла в січні, то це може сповіщати вас про невдачу у фінансовій та робочій сфері, борги та проблеми. Якщо ж рослина зовсім не цвіте, то це означає, що між парою велика сварка або непорозуміння. 

Також, вважається, що незаміжня жінка, яка має вдома цю рослину, не матиме вдалих відносин. А якщо у неї і з’явиться чоловік, то шлюб може бути невдалим. 

Раніше, "Телеграф" писав де поставити грошове дерево, щоб воно притягувало гроші в будинок.