"За що термін мотаєш, шерстяний?" Мережу підкорило фото кота з української в’язниці

Читать на русском
Автор
3998
Кошеня було найбільш спокійним під час затримання
Кошеня було найбільш спокійним під час затримання. Фото Колаж "Телеграфу"

"Домом" пухнастика стала одна із вітчизняних установ для зловмисників

Починаючи з 23 листопада, мережа бурхливо обговорює знімок кота, який сидить на тюремних нарах під час затримання злочинців. Проте мало хто знає, що хвостатого знайшли під час спецоперації СБУ у Вінницькій в’язниці.

Подробиці повідомляє "Телеграф" із посиланням на офіційний сайт СБУ та інші джерела.

Знімок із пухнастиком у в’язниці набув популярності в соцмережі Twitter, де користувачі не проґавили можливості пожартувати на тему того, за що ж запроторили до в’язниці бідного котика.

Кіт у вінницькій в’язниці
Загальний вигляд камери
Кіт у в’язниці Винниці
Котик крупним планом

Дехто також цікавився, невже затриманим дозволяється тримати тварин. І судячи з відповідей, це можливо — проте вартує величезних грошей.

Частина людей сприйняла фотографію як продукт графіки, проте ні — це реальний знімок. Зроблений він, до речі, у листопаді 2021 року у Вінницькій колонії. Кота "вилучили" під час обшуків у в’язнів, які підозрюються в організації шахрайської схеми, метою якої були українські онлайн-магазини.

Кот у Вінницькій колонії
Знімок із ще одного ракурсу
Кот у Вінницькій колонії фото
А ось пухнастик вже знайшов нового друга

Втім, користувачі мережі більше уваги приділяють димчастому кошеняті, аніж блискучій роботі СБУ. І поки підозрюваним загрожує додатковий термін за шахрайство, користувачі жартують на тему перебування кота за ґратами.

Такий інтерес до хвостатих, пов’язаних із правоохоронцями, в Україні вже не вперше. Декілька років тому в СБУ самі відзначили дуже вдалий кадр із котом на затриманні, поділившись їм у Facebook.

Кіт як понятий

А якщо вам так само, як і "Телеграфу", подобаються коти, то запрошуємо ознайомитися з добіркою найкращих відео тижня про цих пухнастиків.