"Чистий біт": у мережі захоплюються музичними дуетами зі звуком сушарки (відео)

Читать на русском
Автор
Звичайна сушарка стала одним із трендом TikTok
Звичайна сушарка стала одним із трендом TikTok. Фото Колаж "Телеграфу"

Користувачі із задоволенням роблять ремікси, складаючи власні композиції

Постійні користувачі TikTok, напевно, вже встигли ознайомитися з новим трендом, який підкорив цю соцмережу — Dryer Remix (Ремікс сушарки).

Якщо ви ще не в курсі, яку круту музику примудрилися створити на просторах інтернету тіктокери, то "Телеграф" із задоволенням вам підкаже.

Все почалося з невинної публікації користувача @teej011, який поскаржився підписникам на дивні звуки, які видає його сушарка для білизни.

"Моя сушарка звучить так, ніби робить щось для хіт-параду Billiboard100", — підписав своє відео, ще не знаючи, що практично передбачив долю свого відео.

Сушарка з TikTok

Якимось чином ролик завірусився, і на нього почали звертати увагу музиканти з різних країн. Вокалісти, інструменталісти, репери — все змішалося воєдино, і тепер на просторах TikTok можна знайти десятки, якщо не сотні, різних "дуетів", які є музичними реміксами звуку сушарки.

Цікаво, що навіть оригінальну музику люди полюбили та вже заслухали. А дехто навіть порівнює її з мотивами пісень улюблених виконавців.

"Тепер у мене в голові заїли звуки з твоєї сушарки", "Дуети з цим звуком просто дикі!", "Каньє [Вест] робить щось схоже", "Це просто вогонь!", "Просто чистий біт", "Це має стати справжньою піснею! Я хочу слухати це на всю гучність у своїй машині!" — пишуть коментатори під відео.

Пропонуємо і вам ознайомитися з однією з найкращих версій Dryer Remix — зібраними докупи кількома реміксами, які створили різні люди. Ймовірно, це й справді гідно стати одним із хітів у популярних хіт-парадах.

Спільний Dryer Remix

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв, що одним із популярних трендів TikTok також є челендж "Гавкни на свого собаку". Господарі гавкають на своїх вихованців, потім знімаючи їхню реакцію на відео. Виходять дуже кумедні ролики.