Захотів на гастролі до агресора: MELOVIN зробив скандальну заяву про Росію

Читать на русском
Автор
954
MELOVIN не їде до Росії, бо боїться реакції українців Новина оновлена 08 грудня 2021, 08:49
MELOVIN не їде до Росії, бо боїться реакції українців. Фото https://www.instagram.com/melovin_official/

Улюбленець мільйонів заявив, що не проти поїхати з концертом до РФ.

Популярний український співак MELOVIN, справжнє ім’я якого Костянтин Бочаров, який влітку здійснив камінг-аут на фестивалі Atlas Weekend, відзначився новою заявою. Виявляється, артист хотів би поїхати гастролювати до Росії.

Про своє бажання порадувати шанувальників у країні-агресорі виконавець розповів в інтерв’ю Українській правді на YouTube.

Костянтин зізнається, що дуже хоче, щоб його творчість була ще більшою і масштабнішою, особливо в тих країнах, де розуміють мову, якою він співає. А в Росії в нього також багато фанів, які щодня пишуть йому із проханнями приїхати. Але поки він не планує там гастролі.

Причиною відмови від концертної діяльності в Росії є страх. Тільки боїться Бочаров не своєї нетрадиційної орієнтації та погроз націоналістів, а більше переживає за своїх батьків, які живуть в Україні. А також його зупиняє страх стати вигнанцем у рідній країні.

"У мені це бореться постійно" — зізнається артист.

Також, Костянтин вважає несправедливим, що артисти з РФ приїжджають в Україну та дають тут свої концерти, а українських виконавців за виступи в Росії – цькують та принижують.

Інтерв’ю MELOVINа: відео

Раніше Телеграф повідомляв, що музичний телеканал М1 відмовився транслювати кліп MELOVINа на пісню "Таємний знак".