Українська Рапунцель не стриглася 30 років: як виглядає дівчина (фото)

Читать на русском
Автор
756
Довжина волосся дівчини досягає 167 сантиметрів
Довжина волосся дівчини досягає 167 сантиметрів. Фото instagram.com/alla_perkova

За таку шевелюру дівчина дякує генетиці та своїй мамі

Доглянуте і здорове волосся — мрія майже кожної дівчини, проте далеко не всім вдається виростити бажану косу до пояса. Чого точно не скажеш про українську Рапунцель Аллу Перкову, у якої волосся завдовжки 167 сантиметрів.

Судячи з профілю дівчини в Instagram, вона має велику аудиторією — за її життям у соцмережі стежать майже 40 тисяч передплатників. Алла Перкова працює моделлю та регулярно ділиться секретами здоров’я волосся та варіантами зачісок, а в описі її профілю зазначено: "Перша Рапунцель України з 2011 року".

За словами 38-річної Алли, ножиці не торкалися її волосся протягом 30 років, а востаннє вона робила стрижку, коли їй було лише 12. Довжина волосся української Рапунцель становить 167 сантиметрів при зрості 160 см.

Рапунцель з України Алла Перкова з косою 167 см
Шевелюра дівчини складає 167 сантиметрів

Зі своїм волоссям дівчина справляється досить легко. Говорить, що вміє робити понад 50 різних зачісок. Миття голови займає у моделі близько 10 хвилин, а ось висушити шевелюру дівчині вдається за пів години.

До речі, Алла Перкова каже, що такою красою зобов’язана своїй мамі та прекрасним генам.

"Моїй мамі 79 років і вона просто втілення жіночності й краси. У неї дуже густе і довге волосся. Я вдячна їй за те, що вона навчила мене правильно дбати про своє волосся".

Дівчатам, які мріють виростити здорове довге волосся, Рапунцель радить викинути всю хімію у ванній та перестати нервувати.

Рапунцель з України Алла Перкова з косою 167 см
Рапунцель з України Алла Перкова з косою 167 см
Рапунцель з України Алла Перкова з косою 167 см
Рапунцель з України Алла Перкова з косою 167 см

Раніше "Телеграф" повідомляв, чому взимку випадає волосся і як цьому запобігти.