В Україні обрали найкрасивішу дівчину Plus Size: що відомо про переможницю (фото)

Читать на русском
Автор
4649
Ольга Кузіна працює рятувальником
Ольга Кузіна працює рятувальником. Фото instagram.com

У вільний від роботи час дівчина займається танцями — вони допомагають їй розкритися

Рятівниця із Полтавської області Ольга Кузіна стала переможницею конкурсу "Miss & Mrs World Plus Size Ukraine 2021" у номінації "Miss World Plus Size Ukraine 2021".

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Полтавській області.

Ольга Кузіна

Дівчина представлятиме Україну на конкурсі «Міс Всесвіт», який наступного року відбудеться у Бразилії.

У відео для конкурсу на своїй сторінці в Instagram дівчина розповіла, що їй 23 роки. Працювати в ДСНС вона розпочинала на Харківщині, де була інспектором – встановлювала причини пожеж.

Ольга Кузіна
Ольга Кузіна працює у ДСНС

Пізніше Ольга Кузіна вийшла заміж та переїхала до Полтавської області. Наразі дівчина є заступником начальника 5-го державного пожежно-рятувального посту, лейтенантом служби цивільного захисту.

Ольга Кузіна
Ольга Кузіна
Ольга Кузіна
Ольга Кузіна
Ольга Кузіна
Ольга Кузіна
Ольга Кузіна публікує відверті фото у Instagram

Загалом у конкурсі Miss & Mrs World Plus Size Ukraine 2021 брали участь 27 українок. У категорії Mrs Top of the World Plus Size Ukraine 2021 року переможницею стала Катерина Колмикова з Маріуполя, Miss Top of the World Plus Size Ukraine 2021 – Євгенія Чумакова-Ярошенко з Харкова, MS Ukraine Plus Size Queen 2021 – Галина Черепня з Харкова.

Нагадаємо, українська бодібілдерка Наталія Полосенко, яка служить у спецназі, захопила мережу своїми фотографіями. "Телеграф" розповідав, чим займається дівчина і як їй вдається зберігати форму.