Андрій Малахов здивував змінами в зовнішності: обличчя ведучого набрякло та розпухло

Читать на русском
Автор
4207
Зовнішність Андрія Малахова помітно змінилася Новина оновлена 29 грудня 2021, 09:46
Зовнішність Андрія Малахова помітно змінилася. Фото slovodel.com

Підписники звернули увагу, що зачіска Малахова більше схожа на перуку

Російський журналіст і телеведучий Андрій Малахов, котрий кілька місяців тому став з’являтися на публіці з новою зачіскою, змусив шанувальників хвилюватися про стан його здоров’я.

На одному з останніх відео, яке російський ведучий опублікував на своїй сторінці в Instagram, його обличчя виглядає почервонілим. Крім того, фанати припускають, що зачіска Малахова змінилася через те, що він став носити перуку. Телеведучий поки що не коментував подібні припущення.

Водночас, під його постами у соцмережі підписники активно бажають йому здоров’я, а також цікавляться, як зміни у зовнішності пов’язані з його станом здоров’я.

Андрій Малахов
Андрій Малахов
Андрій Малахов
Андрій Малахов
Андрій Малахов
Андрій Малахов
Андрій Малахов
Підписники Андрія Малахова стурбовані його здоров’ям

Нагадаємо, на початку грудня на провладному телеканалі "Росія-1" вийшов черговий випуск програми Андрія Малахова, в якому йшлося про українське місто Дніпро – там нібито працює кол-центр, співробітники якого обдурюють росіян та виманюють у них гроші. У програмі навіть порахували, скільки грошей шахраї виманюють у жителів РФ. Щоправда, явних доказів у випуску ніхто не зміг надати.