"Якого президента втратили!" Ксенія Собчак вразила мережу фото у стилі ню

Читать на русском
Автор
588
Багатьох обурив зовнішній вигляд Собчак після зустрічі Нового року
Багатьох обурив зовнішній вигляд Собчак після зустрічі Нового року. Фото Колаж "Телеграфу"

Ведуча заявила, що любить ходити у лазню на новорічні свята

Російська телеведуча та екскандидатка в президенти РФ Ксенія Собчак викликала обурення користувачів соцмереж своїми останніми публікаціями в мережі Instagram.

Серед іншого вона запостила фото у стилі ню з лазні, яке й набуло чи не найбільшого резонансу серед інтернет-юзерів, повідомляє "Телеграф".

"31-го я в лазню не ходжу, зате 2-го – із задоволенням", — підписала журналістка знімок.

Ксенія Собчак фото в лазні
Та сама скандальна фотографія

На фото вона стоїть у підфарбованій коричневий колір воді абсолютно гола. До камери вона повернута спиною, тому вся відвертість припадає на оголені сідниці.

Втім, навіть цього вистачило для величезного резонансу у мережі. Багато хто порівняв її з російською танцівницею балету Анастасією Волочковою, яка також не раз відрізнялася дуже скандальними відвертими знімками в соцмережах. Також деякі жартують про її невдале президентство — мовляв, могли б отримувати чудові привітання у Новий рік, якби обрали саме її.

Крім цього, Собчак відзначилася ще й публікацією сторіз після новорічної ночі. На знімку вона позує без макіяжу, зачіски та навіть спеціальних фотофільтрів.

"Без фільтрів вранці 1-го тобі п**да", — наголосила Собчак.

Сторіз Ксенії Собчак про Новий рік 2022
Скандальна сториз

Звичайно ж, такий зовнішній вигляд телеведучої та журналістки не зміг пройти повз багатьох шанувальників і хейтерів. Хтось радіє, що Ксенія може бути настільки чесною та відвертою зі своїми підписниками, хтось жахається зовнішньому вигляду зірки.

Третього січня телеведуча також робила публікації в Instagram. У своїх інстасторіз вона міркувала про важливість того, щоб відпочивати та працювати правильно.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, чому користувачі соцмереж порівняли Ксенію Собчак із молодою Юлією Тимошенко. Спойлер — не через бажання зробити кар’єру політика.