Не з’являється на публіці і рідко знімається у кіно: як зараз живе зірка "Найчарівнішої і найпривабливішої" Лариса Удовиченко

Читать на русском
Автор
8574
Нині Ларисі Удовиченко 66 років.
Нині Ларисі Удовиченко 66 років.

Відома актриса поїхала до Ніцци та на батьківщину приїжджає рідко.

Відома російська та радянська актриса, зірка фільмів "Місце зустрічі змінити не можна" та "Найчарівніша і найпривабливіша" Лариса Удовиченко у свої 66 років за майже 50 років акторської кар’єри встигла виконати понад 130 ролей, а зараз майже не з’являється на публіці і досить рідко. у кіно. Що спричинило таку не активність артистки — читайте далі.

Дебютувавши в кіно 1970 року, Лариса Удовиченко вже заспівала завоювати звання заслуженої та народної артистки, а також кохання багатьох глядачів. Попри велику кількість ролей, Ларису Іванівну асоціюють лише з декількома образами: Маньки-Облігації з фільму "Місце зустрічі змінити не можна", Люсі Виноградової з "Найчарівнішої і найпривабливішої", місіс Бенкс з "Мері Поппінс, до побачення!" та Даші Васильєвої з екранізації романів Дарії Донцової "Даша Васильєва. Любителька приватного розшуку".

Лариса Удовиченко
Лариса Удовиченко у серіалі "Місце зустрічі змінити не можна"
Лариса Удовиченко
Лариса Удовиченко у фільмі "Найчарівніша і найпривабливіша"

Попри те, що артистка майже не з’являється на публіці, вона цілком здорова і зовсім не скаржиться на своє життя. Тож шанувальникам не варто переживати. Наразі актриса переїхала до своєї квартири в Ніцці, а на батьківщину приїжджає лише по роботі. Щобільше, знаменитість має нерухомість у Болгарії.

Варто зазначити, що Лариса Іванівна, як і раніше, сповнена енергії, і у свої 66 років розкішно виглядає. Артистка намагається стежити за собою та регулярно відвідує косметолога та стежить за харчуванням.

Лариса Удовиченко
Лариса Удовиченко

Попри це, з роботою в артистки все не так добре, як раніше. Вона продовжує залишатися потрібною актрисою, проте проєктів поки що зовсім мало, і справа тут зовсім не у віці та зовнішньому вигляді.

Лариса Удовиченко

У артистки є єдина вже доросла донька Марія. Заміжня Лариса Іванівна була тричі, і після останнього шлюбу для себе вирішила, що залишок свого життя проведе на самоті, і заміж знову вона не хоче. Шлюби Удовиченко завжди давали тріщини, тому вона більше не хоче розчаровуватися: перше заміжжя, з актором Олександром Панкратовим-Білим, було фіктивним, другий шлюб, з режисером Андрієм Ешпаєм, – швидкоплинним, а третій, з піаністом Геннадієм Болгаріним, приніс чимало страждань.

Лариса Удовиченко, Геннадий Болгарин и дочь Мария
Лариса Удовіченко, Геннадій Болгарин та донька Марія

Раніше "Телеграф" писав, що до реанімації у важкому стані потрапила зірка фільму "Снігова королева" Олена Проклова. Артистку госпіталізували із сильним запамороченням та підвищеним тиском після перенесеного інсульту.