Зірка "Аквамена" та "Гри престолів" знову холостяк: Джейсон Момоа розлучається з дружиною

Читать на русском
Автор
768
Джейсон Момоа розлучився з дружиною
Джейсон Момоа розлучився з дружиною. Фото https://www.instagram.com/lisamichellebonet/

Актор сам оголосив про розлучення на своїй сторінці у соцмережі.

Зірка фільмів "Аквамен" та "Дюна", культового серіалу "Гра престолів", один із найсексуальніших чоловіків у Голлівуді Джейсон Момоа знову вільний. 42-річний актор і його 54-річна дружина Ліза Боне вирішили розійтися через 16 років стосунків.

Про їхнє рішення стало відомо з поста Момоа на його особистій сторінці в Інстаграм.

" Ми звільняємо один одного, щоб бути тими, ким ми тільки вчимося бути" — написав актор, зазначивши, що кохання між ними "продовжується".

Також Момоа додав, що пара вирішила розповісти про своє рішення громадськості не через те, що захотіли побути в центрі уваги всіх ЗМІ. Все тому, що вони хочуть мати можливість жити своїм життям, і робити це з гідністю та чесністю, без засуджень та звинувачень.

Нагадаємо, що історія кохання пари почалася ще з дитинства Джейсона. В одному зі своїх інтерв'ю актор зізнався, що ще підлітком, побачивши на екрані Лізу, він закохався в неї і пообіцяв собі зробити все, щоб бути з нею. І в нього це вийшло.

Джейсон Момоа и Лиза Боне
Джейсон Момоа и Ліза Боне
Джейсон Момоа и Лиза Боне

Пара прожила разом 16 років, проте таємне весілля вони зіграли лише у 2017 році. За цей час Момоа став вітчимом для актриси Зої Кравіц, дочки Боне від її ексчоловіка Ленні Кравіца, а також став батьком двох своїх дітей: у 2007-му народилася дочка Лола, і через рік з'явився на світ син Накоа-Вольф.

Джейсон Момоа и его дети
Джейсон Момоа разон с донькою і сином
Джейсон Момоа, Лиза Боне, Зои Кравиц
Джейсон Момоа разом із падчеркою Зої Кравіц та Лізою Боне

Джейсон і Ліза рідко з'являлися на різних світських заходах, воліючи жити поза світлом софітів. Також закрито вони тримали і своє особисте та сімейне життя. В інстаграмі актора рідко з'являвся сімейний контент.

Джейсон Момоа с семьей
Джейсон Момоа с семьей

Нагадаємо, що у вересні 2021 року розлучилася ще одна зіркова пара — винахідник і бізнесмен Ілон Маск вирішив розійтися зі своєю подругою, співачкою Граймс ( наст. ім’я Клер Буше) через три роки стосунків. Зазначимо, що за цей час дівчина народила бізнесменові сина, якого назвали унікальним ім’ям X A-12.