"Мені страшно за дітей": дочці Сніжани Єгорової довелося виправдовуватися за слова матері про любов до Путіна

Читать на русском
Автор
2142
Стася Ровінська не підтримує думки своєї матері Новина оновлена 27 січня 2022, 14:11
Стася Ровінська не підтримує думки своєї матері

Старша дочка Єгорової зробила заяву щодо своєї матері.

Відома українська актриса та телеведуча денного шоу "Твій день" на "1+1" Стася Ровінська прокоментувала скандальну заяву своєї матері — також телеведучої Сніжани Єгорової, яка на своїй сторінці у Фейсбуці відкрито підтримала голову Кремля Володимира Путіна.

На своїх сторінках у соцмережах, і в Інстаграмі, і у Фейсбуці, Ровінська опублікувала пост, у якому написала свою думку з цього приводу та своє ставлення до матері та її слів. Телеведуча зауважила, що їй дуже неприємно писати про це, але вона повинна, адже ця тема стосується її сім’ї: дітей, чоловіка, а також близьких їй людей, друзів та колег.

Ровінська зізналася, що з матір’ю вона не спілкується вже понад рік, на що вплинуло безліч причин, включаючи різні світогляди, і протилежні громадянські позиції. Вона не підтримує свою матір у "любові до Путіна", і, навіть, шкодує, що колись зареєструвала Єгорову в соцмережах.

"Побачивши її заяву про підтримку країни-агресора, відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей. Тому що мені страшно за них, мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців і не переживає навіть за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут до школи, садка…" — написала Ровінська, додавши, що їй також страшно за її молодших братів та сестру, які зараз перебувають з Єгоровою.

Пост Стаси Ровинской
Пост Стаси Ровинской

Це не перший раз, коли Єгорова дивує своїми різкими висловлюваннями. Влітку 2020 року ведуча образила українських військових, назвавши їх "наркоманами, які готові віддати все за дозу". А в січні минулого року цинічно пожартувала про новий закон про українську мову.