"Шуруй в Росію!": Відома телеведуча розлютила українців публічною підтримкою Путіна

Читать на русском
Автор
2738
Сніжана Єгорова підтримала главу Кремля Володимира Путіна
Сніжана Єгорова підтримала главу Кремля Володимира Путіна

Українська телеведуча відкрито підтримала Володимира Путіна.

Відома ведуча Сніжана Єгорова в черговий раз відзначилася скандальними висловляваннями. На цей раз актриса публічно висловила підтримку президенту Росії Володимиру Путіну. Відповідну заяву та відео програми "Росія 24" про Путіна вона виклала у себе на сторінці у Фейсбук.

"Я підтримую Володимира Путіна!!! Нехай ця таблетка від божевілля очистить Ваш мозок від темної сторони свідомості!!! Дивіться як акт екзорцизму. Якщо не хочете, щоб в пекло перетворився ваш будинок" — опубліковала пост Єгорова.

Українці обурилися такими висловлюваннями та порадили Єгоровій пакувати валізи та їхати до Росії:

"Чого тоді ти тут в Україні сидиш, таких як ти вивозити до Сибіру. Їдь до Путіна і там його підтримуй! Ганьба, що влада дозволяє таким зрадникам перебувати в країні"

"Сніжано, обережніше будь ласка. Мені страшно за Вас"

"Валіза, вокзал, росія …"

"А чого ти не живеш у Росії? Підтримуєш путіна — шуруй за поребрик".

"Сніжано, ви своїми ж руками ведете сюди війну, путіна та "російський світ", який хоче перетворити Україну на пекло. Підтримка путіна = зрада та психічні розлади"

Зазначимо, що це не перший раз, коли Єгорова дивує своїми різкими висловлюваннями. Влітку 2020 року ведуча образила українських військових, назвавши їх "наркоманами, які готові віддати все за дозу". А в січні минулого року цинічно пожартувала про новий закон про українську мову.