Цуценята, які викликають неймовірне милування

Читать на русском
Автор
707
Чарівні цуценята
Чарівні цуценята. Фото funart.pro

Цуценята — найкращий спосіб боротися з сумом і депресією. Подивіться на цих крихіток, і ваш настрій одразу ж стане кращим.

Коли в поле зору потрапляє маленьке цуценя, дуже складно стримати емоції, обличчя одразу розпливається в посмішці. Маленькі та великі, пухнасті та гладкошерсті – всі вони викликають тільки розчулення та позитив. Деякі цуценята, займають високі позиції в різних рейтингах краси та милості, їх частіше використовують у рекламах, листівках та на товарах, щоб привернути увагу.

Англійський бульдог

Пухкі щічки, глибокі зморшкуваті складочки і короткі лапки розчулюють кожного. Ці собачки постійно привертають до себе увагу своєю безпосередністю та добродушною вдачею. Фото цієї породи часто використовують на листівках та друкованій рекламі.

Малюк бульдожка
Малюк бульдожка

Золотистий ретривер

Цуценята із золотою шерстю та чорним, як вуглик, носом нікого не залишать байдужим. Усміхнена мордочка і цікавий погляд і хвостик, що безперервно крутитьтся — так можна описати цуценя цієї породи.

Усміхнений ретривер
Усміхнений ретрівер

Померанський шпіц

Цей пухнастий колобок легко сплутати з іграшкою. Вони ніколи не сидять на місці та завжди раді пограти з вами. Цим милим оченятам важко відмовити.

Пухнастий шпіц
Пухнастий шпіц

Кавалер-кінг-чарльз-спанієль

Трохи сумний погляд спаніеля, довгі хвилясті вуха та шовковиста шерсть пояснюють любов королівських особ до цих собак. Хвостаті відразу викликають симпатію та бажання заобіймати їх, щоб їх мордочка стала веселішою.

Чарівний спаніель
Чарівний спанієль

Такса

Довгий песик, з довгою мордочкою, короткими лапами і неймовірно чутливим носиком. Її весела вдача, допитливість, енергія, а також зовнішність, яка несхожа на інших, змушує закохатися в цю породу.

Допитлива такса
Допитлива такса

Самоїд

Собаки неймовірної краси, їхні очі здаються глибшими за Маріанську западину, а пухнаста шубка м’якша за будь-яку хмарку. Вони безсумнівно розіб’ють ваше серце.

Милий самоїд
Милий самоїд

Раніше ми писали, які породи собак краще заводити у квартирі.