"Всередині світу Зеленського": президент України з’явився на обкладинці Time

Читать на русском
Автор
2155
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото instagram.com/time

Глава держави дав інтерв’ю американському журналісту Саймону Шустеру

Президент України Володимир Зеленський, який може зустрітися з кривавим диктатором путіним найближчими днями, з’явився на обкладинці американського журналу Time.

Крім того, журнал випустив матеріал про главу держави, який вийшов у світ під назвою "Всередині світу Зеленського".

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

В інтерв’ю з журналістом Саймоном Шустером президент України розповів про вирішальний момент у війні з росією, оскільки окупанти перегрупувалися після важких втрат під Києвом та розпочали новий наступ на сході.

"Це буде повномасштабна битва, більша за будь-яку, яку ми не бачили на території України. Якщо ми вистоємо, — це буде вирішальний момент для нас. Переломний момент", — зазначив Зеленський у розмові з американським журналістом.

Володимир Зеленський тайм
Володимир Зеленський на новій обкладинці журналу Тime

Також глава держави розповів про військових, які зараз перебувають в облозі у Маріуполі всередині металургійного заводу "Азовсталь". Маріуполь, за словами Зеленського, для росіян – це своєрідний символ, через що вони продовжують "грати у маленькі криваві ігри".

Раніше Володимир Зеленський попередив росіян про наслідки призначення фейкової "влади" окупантами. За його словами, у Херсоні та частині Запорізької області загарбники змінюють прапори та показують якихось "самогубців" у ролі колаборантів.