Джонні Депп відсудив 15 мільйонів у Ембер Херд у справі про "згвалтування"

Читать на русском
Автор
1973
Джонні Депп та Ембер Херд
Джонні Депп та Ембер Херд

Гучний судовий розгляд добіг кінця

Голлівудський актор Джонні Депп виграв тривалий судовий розгляд проти своєї колишньої Ембер Херд і тепер має отримати від неї компенсацію у розмірі 15 мільйонів доларів у справі про наклеп.

Як повідомляє The NYT, присяжні дійшли висновку, що Херд обмовила свого колишнього чоловіка, коли у 2018 році у своїй статті для американських ЗМІ звинуватила Деппа в домашньому насильстві.

Судовий розгляд тривав протягом шести тижнів і прикував увагу людей по всьому світу, оскільки дві зірки кіно світового масштабу відкрили про спільне життя шокуючі подробиці.

Зокрема, Ембер Херд звинувачувала свого колишнього в тому, що той часто її бив, тягав за волосся і навіть зґвалтував пляшкою. Втім, сторона Деппа всі звинувачення відкидала, а сам актор заявляв, що ніколи не бив ні свою ексдружину, ні якусь іншу жінку.

Варто зазначити, що у 2020 році Депп програв справу за тим самим звинуваченням проти британського таблоїду The Sun. Тоді видання назвало актора "побитим дружину" в назві свого матеріалу, а судді все ж таки вдалося знайти докази того, що Депп нападав на Херд.