18-річний син Ілона Маска вирішив стати жінкою

Читать на русском
Автор
7811
Син Ілона Маска Ксав’єр
Син Ілона Маска Ксав’єр

Хлопчик прагне розірвати усі зв’язки із зірковим батьком.

Гендиректор SpaceX та Tesla Ілон Маск — багатодітний батько і має шість синів, проте незабаром в нього буде й донька. Ні, ніхто від нього не завагітнів, просто старший син мільярдера, 18-річний Ксав’єр вирішив змінити стать, і навіть повністю зректися свого батька.

Як повідомляє New York Post, хлопець налаштований дуже рішуче, і вже навіть подав усі потрібні документи до суду на зміну гендеру. Зі скріншота, опублікованного @KnowNothingTV у Твіттері, відомо, що Ксав’єр уже вибрав собі нове ім’я — Вівіан Дженна Вілсон, взявши прізвище своєї матері, і він хоче, "щоб її визнали жінкою".

"Я більше не живу з моїм біологічним батьком і не хочу бути пов’язаний з ним якимось чином, і навіть у вигляді або формі" — зазначив Ксав’єр як офіційну причину.

Заявление Ксавьера Маска

Вперше Ілон Маск став батьком у 2002-му році, проте малюк помер у дитинстві. Пізніше, у 2004-му році, у Ілона та його першої дружини Джастіною Вілсон за допомогою ЕКО на світ з’явилися двійнята — хлопчики Гріффін та Ксав’єр. Також перша дружина Маска, і знову завдяки штучному заплідненню, подарувала мільярдеру ще трьох синів — жінка народила трійнят: Деміана, Кайю та Саксона.

Дети Илона Маска
Дети Илона Маска
Дети Илона Маска

Зазначимо, що про дітей Маска відомо небагато, адже батьки особливо не розповсюджують інформацію про них. Відомо, що вони дуже виховані та добрі хлопчики, які відповідально ставляться до свого харчування. Також вони здобувають сильну освіту в школі, яку створив сам Ілон Маск для дітей співробітників SpaceX.

Дети Илона Маска

Як повідомлялося, за кілька днів після початку широкомасштабного російського вторгнення віцепрем'єр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров звернувся до американського бізнесмена Ілона Маска з проханням надати Україні доступ до швидкісного інтернету Starlink. Маск відгукнувся та відправив обладнання в Україну.

28 лютого перші термінали Starlink, за словами Федорова, прибули до України.