Кейт Міддлтон епічно осоромилася на святі млинців (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Триває тиждень Масляної, по всьому світу люди печуть млинці
Триває тиждень Масляної, по всьому світу люди печуть млинці. Фото AFP

Знімки відразу потрапили у мережу

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка отримала цей титул після коронування Карла III у вересні торік, напередодні відвідала будинок для людей похилого віку Oxford House, що у місті Слау (графство Беркшир). А оскільки її візит збігається в часі з Масляною, Кетрін вирішилися приєднатися до приготування персоналом млинців. Втім, її бажання покуховарити обернулося конфузом, який відразу потрапив у мережу.

41-річна принцеса стала до плити й почала смажити млинці. Однак щось пішло не так і приготувати смачне частування не вийшло: замість млинця на сковорідці Кейт фотографи помітили клубок з тіста. Курйозні фото вже незабаром виклало британське видання Mirror.

Сама принцеса Уельська коментує це так: "Не їжте точно цей млинець. Всі ті, що були раніше, набагато приємніші".

Нагадаємо, що повне ім'я принцеси Уельської — Кетрін Елізабет Міддлтон. Вона — дружина спадкоємця британського престолу Вільяма, принца Уельського, сина короля Сполученого Королівства Чарльза ІІІ та принцеси Діани, що робить Кетрін ймовірною майбутньою королевою-консортом. Їхнє весілля відбулося 29 квітня 2011 року. На сьогодні у принца та принцеси троє дітей.

Нещодавно брат Вільяма — принц Гаррі випустив книжку під назвою "Spare" ("Запасний"). У своїх мемуарах член королівської династії перемиває кісточки Каміллі, Кетрін та Вільяму і розповідає, як складалося його життя як "запасного" спадкоємця британського престолу.