Що робити зі старим смартфоном: топ-5 способів використати його з користю

Читать на русском
Автор
23648
Геніальні рішення поширеної проблеми
Геніальні рішення поширеної проблеми. Фото Freepik

Старому телефону можна дати друге життя

Якщо ви вирішили придбати новий телефон, але старий при цьому все ще робочий, виникає логічне питання: де його можна застосувати, щоб він не лежав без діла? Раніше ми, до речі, розповідали, чому може не вмикатися старий смартфон, захований у шафу.

Про 5 варіантів застосування старого смартфона повідомляє itechua. Ці підказки допоможуть дати йому друге життя і при цьому трохи спростити власне.

Що робити зі старим смартфоном

  1. Навігатор або відеореєстратор для автомобіля. Просто скиньте телефон до заводських налаштувань і дістаньте з нього SIM-карту, потім завантажте необхідні додатки. У випадку з відеореєстратором, вам достатньо буде вмикати камеру на смартфоні.
  2. Універсальний пульт. Завантажуєте спеціальну програму (або програми) і користуєтесь телефоном-пультом, який підходитиме для перемикання телевізора та керування іншою розумною технікою в будинку.
  3. Домашній або робочий телефон. У цьому випадку ви зможете легко розділити особисте життя і роботу. Знадобиться лише додаткова сімка.
  4. Додатковий накопичувач. Можете зберігати на старому смартфоні фото, відео та інші файли, які завжди будуть під рукою.
  5. Музичний плеєр. А можна старий гаджет перетворити на плеєр, завантажити на нього улюблену музику й насолоджуватися життям, не розряджаючи новий смартфон.

Раніше ми розповідали, що робити, якщо смартфон не реагує на дотик. Тицяти пальцем в екран при цьому безглуздо, попереджають експерти. І додають, що спершу потрібно визначити причину "глюку", а тоді — вирішувати проблему одним із запропонованих способів.