Проста хитрість зробить голубці вдвічі смачнішими
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 31247
![Улюблена страва може стати ще смачнішою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/4b/189b0ee9-1a064309e3dfc9039c4804d606d834b3.webp?v=8541_1)
Є секрет, що дозволить зробити улюблену страву ще смачнішою
Голубці у багатьох — улюблена страва. Вона "підкуповує" поєднанням ароматів та смаків. Можна просто приготувати голубці за перевіреним рецептом, та деякі кулінари заходять далі. Як виявилося, існує простий трюк, з яким голубці стануть справжнім кулінарним шедевром.
Голубці можна зробити ще смачнішими, причому без введення додаткових компонентів і зайвих складнощів. Секретом поділились на Pixelinform.
Простий трюк, щоб голубці були, як в ресторані
Для того, щоб страва вийшла смачнішою, спочатку голубці обсмажують. Так запускається процес карамелізації. Голубці, обсмажені перед тушкуванням, виглядатимуть так, ніби їх приготували у ресторані.
Як смажити голубці?
Робити це теж потрібно правильно. Розігрійте олію на сковорідці та обсмажте голубці по черзі з двох боків до апетитної скоринки. І вже після цього їх можна перекладати у каструлю для тушкування.
Голубці не єдина страва, яку можна "хакнути", трішки змінивши процес приготування. Наприклад, вареники, зварені на пару, будуть смачнішими.