Пройдіть тест і дізнайтесь про своє призначення в житті

Читати російською
Автор

Подивіться на картинки та виберіть ту, яка сподобалася вам першою

У багатьох релігіях люди вірять у те, що ми приходимо у цей світ неодноразово. Перероджуючись з одного втілення до іншого, ми проходимо особливий шлях, який допомагає вдосконалити нашу душу. Якщо ви вірите в таку теорію, і хочете знати, навіщо ви знову прибули на Землю, пройдіть цей простий психологічний тест по картинці.

Розслабтеся та постарайтеся ні про що не думати. Погляньте на представлені картинки та виберіть ту, на якій місяць притягує вас найбільше. Підкоряйтеся лише інтуїції.

Подивіться на картинку і дізнайтеся, з яким призначенням ви народилися :

Результати тесту:

1 — Перший місяць говорить про те, що цього разу ви народилися для того, щоб пізнати себе. Вам потрібний духовний розвиток. Це одне з останніх ваших перероджень. Якщо ви наберетеся духовного досвіду, то вирушите у новий світ.

2 — Цього разу ви прийшли на землю, щоби реалізувати всі свої творчі таланти. Вам необхідно привнести щось прекрасне у цей світ. Тепер ви "митець", який просто зобов’язаний розфарбувати життя.

3 — Ваше завдання захищати всіх знедолених. Тільки так ви зможете отримати потрібний досвід. Ідіть тільки шляхом справедливості, і тоді у вас вдасться реалізуватися в житті.

4 — Ви прийшли у цей світ за любов’ю. Ви просто повинні знайти того, кому назавжди подаруєте своє кохання, ласку і ніжність. Не варто займатися перелюбом, віддавайте себе тільки справжньому коханню.

5 — Ви прийшли бачити. Вам доля дає вибір і ви можете займатися всім, що вашій душі завгодно. Ваше життя – це просто відпустка. Спостерігайте, витягайте з усього уроки і продовжуйте нести світло світу.

6 — Вам випала частка вести за собою людей. Ви повинні їх навчати чомусь, тому що нагромадили велику мудрість за всі переродження. Намагайтеся передати свої знання якомога більшій кількості людей.

Раніше "Телеграф" ділився не менш цікавим психологічним тестом, який може розповісти про ваші страхи. Все, що вам потрібно буде зробити, це подивитися на картинку.