У кого День ангела 19 червня: жіночі та чоловічі іменини

Читать на русском
Автор
Розібралися, кого вітаємо із Днем ангела 19 червня
Розібралися, кого вітаємо із Днем ангела 19 червня. Фото telegraf.com.ua

Не забудьте привітати з іменинами знайомих

У понеділок, 19 червня, 2023 року відзначається День фермера в Україні, Міжнародний день боротьби із сексуальним насильством в умовах конфлікту, Міжнародний день повільної прогулянки, Всесвітній день дитячого футболу, Всесвітній день мотоцикліста. Окрім того, цього дня носії шести імен святкують свої Дні ангела.

Чоловічі іменини 19 червня

Георгій, — грецьке ім’я, що означає "землероб", використовувалося як епітет Зевса. 19 червня церквою вшановується преподобний Георгій.

Єгор, — довгі роки це ім’я було народною формою імені Георгій, проте вона вже давно стала самостійним ім’ям, до того ж вельми популярним. Проте покровителями Єгорів залишаються святі Георгії.

Іларіон, — з давньогрецької перекладається як "веселий", "радісний", "тихий". 19 червня вшановується преподобний ігумен Іларіон Новий, Далматський.

Рафаель, — ім’я біблійного походження, що означає "Бог зцілив". 19 червня вшановується Рафаїл Шейченко.

Жіночі іменини 19 червня

Сюзанна, — це гарне ім’я має єврейське походження і перекладається як "лілія". 19 червня вшановується преподобномучениця Сосанна (Сусанна) Салернська.

Фекла, — це рідкісне на сьогоднішній день ім’я давньогрецького походження, яке перекладається як "слава Божа". 19 червня церквою вшановується преподобномучениця Фекла Салернська.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою рису очистити сковороду від нагару, — Ви здивуєтеся, наскільки ефективний цей лайфхак.