Смажена картопля буде ідеальною: маленькі хитрощі досвідчених кулінарів
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Це вплине і на смак, і на зовнішній вигляд страви
Багато хто вважає, що смажена картопля навіть без особливих добавок — бездоганна страва. Однак навіть її можна покращити.
Якщо знати про кілька секретів, то рецепт вашої смаженої картоплі будуть запитувати усі, хто її куштуватиме. Детальніше розповіли на Pixelinform.
Не забудьте часник
В основному смажену картоплю заведено готувати з цибулею. Така комбінація продуктів стала справжньою класикою. Однак часник зробить частування ароматнішим і неймовірно апетитним. Овоч варто порубати ножем і відправляти в самому кінці разом із сіллю.
Секретні спеції
Деякі вважають, що в смажену картоплю спеції додавати не потрібно, оскільки страва "загубиться" на їхньому тлі. Проте досвідчені кулінари із цією позицією не згодні. Найкраще зі смаженою картоплею "грають" копчена паприка та куркума. В результаті картопля стане смачнішою та ароматнішою, а також набуде апетитного золотистого відтінку.
Вершкове масло
Деякі побоюються зробити страву жирнішою, але якщо ви вживаєте її не щодня, то особливої шкоди очікувати не варто. Тому можна ввести трохи вершкового масла на кінцевих етапах приготування — для особливої текстури та незабутніх смакових якостей.
Тепер ви знаєте, як зробити смажену картоплю ідеальною. Також ми розповідали, навіщо заморожувати сметану.