Салат буде як від шеф-кухаря: хитрощі, які допоможуть приготувати ресторанну страву

Читать на русском
Автор
З цими лайфхаками ваша страва буде ідеальною
З цими лайфхаками ваша страва буде ідеальною. Фото Ням-ням за 5 хвилин

Ці хитрощі покращать смак салату

Різні овочеві салати готуються на кожній кухні практично щодня. Їх можна подавати на святковий стіл та на сімейне частування. Готувати таку страву дуже легко: потрібно лише нарізати овочі та заправити їх.

Овочеві салати неймовірно корисні, проте при частому вживанні одні й ті самі продукти починають набридати. Разом з Рixelinform розповімо про хитрощі шеф-кухарів дорогих ресторанів, які допоможуть вам зробити страву цікавішою.

Що можна додати до овочевих салатів для покращення смаку

Якщо ви хочете відчути пікантні нотки, в салатну заправку можна додати трохи порошкового імбиру. Це зробить навіть звичайний салат з огірків та помідорів більш цікавим та оригінальним.

Бальзамічний оцет часто додають до овочевих салатів шеф-кухарі в ресторанах. Спробуйте і не пошкодуєте: це може покращити смак страви.

Класична гірчиця дуже гостра для того, щоб використовувати її для заправки салату. А ось французький варіант можна спробувати – страва стане значно яскравішою на смак.

Сік лимона вже частий гість на нашій кухні, а ось про грейпфрутовий сік ми ще чули мало. Він може змінити звичний смак страви та урізноманітнити її.

Спробуйте у такий спосіб урізноманітнити салат із сирого кабачка за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте неймовірне задоволення.