Салат буде як від шеф-кухаря: хитрощі, які допоможуть приготувати ресторанну страву
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ці хитрощі покращать смак салату
Різні овочеві салати готуються на кожній кухні практично щодня. Їх можна подавати на святковий стіл та на сімейне частування. Готувати таку страву дуже легко: потрібно лише нарізати овочі та заправити їх.
Овочеві салати неймовірно корисні, проте при частому вживанні одні й ті самі продукти починають набридати. Разом з Рixelinform розповімо про хитрощі шеф-кухарів дорогих ресторанів, які допоможуть вам зробити страву цікавішою.
Що можна додати до овочевих салатів для покращення смаку
Якщо ви хочете відчути пікантні нотки, в салатну заправку можна додати трохи порошкового імбиру. Це зробить навіть звичайний салат з огірків та помідорів більш цікавим та оригінальним.
Бальзамічний оцет часто додають до овочевих салатів шеф-кухарі в ресторанах. Спробуйте і не пошкодуєте: це може покращити смак страви.
Класична гірчиця дуже гостра для того, щоб використовувати її для заправки салату. А ось французький варіант можна спробувати – страва стане значно яскравішою на смак.
Сік лимона вже частий гість на нашій кухні, а ось про грейпфрутовий сік ми ще чули мало. Він може змінити звичний смак страви та урізноманітнити її.
Спробуйте у такий спосіб урізноманітнити салат із сирого кабачка за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте неймовірне задоволення.