"Шуба" буде ще смачнішою: один інгредієнт перетворить салат на фантастичну страву

Читать на русском
Автор
16809
Ваш салат буде фантастичним
Ваш салат буде фантастичним. Фото receptisalatov.com

Близькі спочатку здивуються, але швидко з’їдять

На календарі осінь і час сезонних страв. Одним із найпопулярніших сезонних салатів є оселедець під "Шубою". Його готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато: одні кулінари виключають із салату певні інгредієнти, інші навпаки – додають. Хтось подає у глибокій тарілці салат, а хтось як закуску у вигляді рулету.

Щоб салат вийшов смачним, не потрібно мати особливі навички в кулінарії. Досить відварити всі овочі, нарізати або натерти на тертку і викласти шарами на тарілку. Кожен шар необхідно змащувати майонезом або соусом на власний смак. Але господині вдаються до певних хитрощів, щоб зробити цю просту страву ще смачнішою. Разом з Uaportal розповімо, як покращити смак страви за допомогою одного секретного інгредієнта. Смак страви буде незабутнім.

Як покращити смак страви

У цьому вам допоможе вершкове масло, яке має бути максимально холодним. Його потрібно натерти на тертку і в такому вигляді швидко додати до оселедця. Вже потім можете накривати його овочами.

Саме з додаванням незначної кількості твердої вершкового масла оселедець під "Шубою" вийде ідеальним на смак. Такий салат здивує близьких та гостей.

Рекомендуємо приготувати незвичайну "Шубу" з огірками та зеленою за рецептом "Телеграфа". Урізноманітнити "шубне" меню неймовірно просто!