Котлети будуть ідеальними: на що звернути увагу при виборі фаршу
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Ваші страви з фаршу будуть неймовірними](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/05/9f3b1b21-ef0b16471db9a8705ccaa0ad11f0905e.jpg?v=8185_1)
Пам’ятайте про ці нюанси при покупці продукту
М’ясний фарш – відмінний інгредієнт для різних страв. З нього можна приготувати величезну кількість смачних страв — лише соковиті котлетки чого варті.
Однак фарш потрібно ще й правильно вибрати. Разом з "УНІАН" розповімо, як не помилитися та принести додому найсвіжіший та найсмачніший фарш.
Як правильно вибрати фарш
Безумовно, визначити "на око" якість фаршу у магазині складно. Проте є кілька критеріїв, куди варто звернути увагу.
При покупці фаршу необхідно уважно подивитися на колір. Гарний фарш рожево-червоного чи темно-червоного кольору, сік у нього світлий чи прозорий.
Зверніть увагу також на склад фаршу. У ньому повинні бути відсутні тваринний білок, желатин і спеції;
Завжди слід уточнити термін придатності продукту. Найкраще купувати охолоджений чи підморожений фарш.
Найбезпечніший і оптимальний варіант — це купити шматок свіжого м’яса і попросити м’ясника перемолоти його за вас. Частину продукту можна використовувати для приготування страви, а розкласти по пакетах і заморозити.
Розморожувати потім такий фарш теж потрібно правильно теж потім потрібно правильно. Найкраще залишити продукт у холодильнику на добу.
З фаршем можна приготувати найсмачніші перці на зиму за рецептом "Телеграфа". Така страва дуже допоможе вам під час відключення електроенергії.