Котлети будуть ідеальними: на що звернути увагу при виборі фаршу

Читать на русском
Автор
Ваші страви з фаршу будуть неймовірними
Ваші страви з фаршу будуть неймовірними. Фото civileats.com

Пам’ятайте про ці нюанси при покупці продукту

М’ясний фарш – відмінний інгредієнт для різних страв. З нього можна приготувати величезну кількість смачних страв — лише соковиті котлетки чого варті.

Однак фарш потрібно ще й правильно вибрати. Разом з "УНІАН" розповімо, як не помилитися та принести додому найсвіжіший та найсмачніший фарш.

Як правильно вибрати фарш

Безумовно, визначити "на око" якість фаршу у магазині складно. Проте є кілька критеріїв, куди варто звернути увагу.

При покупці фаршу необхідно уважно подивитися на колір. Гарний фарш рожево-червоного чи темно-червоного кольору, сік у нього світлий чи прозорий.

Зверніть увагу також на склад фаршу. У ньому повинні бути відсутні тваринний білок, желатин і спеції;

Завжди слід уточнити термін придатності продукту. Найкраще купувати охолоджений чи підморожений фарш.

Найбезпечніший і оптимальний варіант — це купити шматок свіжого м’яса і попросити м’ясника перемолоти його за вас. Частину продукту можна використовувати для приготування страви, а розкласти по пакетах і заморозити.

Розморожувати потім такий фарш теж потрібно правильно теж потім потрібно правильно. Найкраще залишити продукт у холодильнику на добу.

З фаршем можна приготувати найсмачніші перці на зиму за рецептом "Телеграфа". Така страва дуже допоможе вам під час відключення електроенергії.