Секретна добавка до дерунів: одна ложка — і картопляники будуть особливо золотистими та ароматними

Читать на русском
Автор
6817
Цей метод приготування особливо ефективний
Цей метод приготування особливо ефективний. Фото prostoway

Мало хто знає про цей спосіб

Ми розповідали про поширену помилку у приготуванні дерунів. Вона стосується подрібнення картоплі. Тепер ділимось порадами з приготування тіста на картопляники.

Мета будь-якого кулінара, який готує деруни — золотисті та смачні оладки. На Pixelinform розповіли про секрет красивого кольору та апетитності картопляників. Він полягає у використанні додаткового інгредієнта.

Що додати до дерунів

Деруни набувають золотистості та цікавого смаку завдяки одному простому компоненту. Річ йде про звичайну сметану.

Перш за все, сметана у нас асоціюється з дерунами лише як соус. Однак, насправді, трохи соусу варто додати і в тісто для картопляних оладок. Однієї столової ложки сметани буде цілком достатньо.

Саме завдяки сметані подрібнена картопля не посіріє і не втратить вигляд. Деруни будуть виходити рум’яними і точно отримають смачну хрустку скоринку.

А ще завдяки сметані страва буде менш жирною: такі оладки вбиратимуть менше олії під час обсмажування. Також ми розповідали, як приготувати особливо соковиті котлети.