Замдитектора львівського музею знайшли мертвим у лісі: поліція вже має версію

Читать на русском
Автор
817
Друзі та знайомі характеризують Юрія Сілецького як добру та позитивну людину Новина оновлена 08 листопада 2021, 11:37
Друзі та знайомі характеризують Юрія Сілецького як добру та позитивну людину. Фото Facebook

Офіційна причина смерті досі не афішується

Під Львовом правоохоронці знайшли тіло заступника директора Львівського історичного музею Юрія Сілецького. Напередодні чоловік пішов із дому та більше з рідними не зв’язувався.

Подробиці повідомляє видання ZAXID.NET.

Відомо, що у суботу, 6 листопада, рідні востаннє бачились із Юрієм Сілецьким. Потім він виїхав з будинку, який знаходиться у Винниках, та начебто попрямував до Тернополя.

Тіло 38-річного чоловіка відшукали 7 листопада у лісі неподалік села Лагодів. Повідомляється, що разом із загиблим був і його автомобіль.

Інформацію про смерть колеги підтвердила і заступник директора Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького Леся Гарасим.

Офіційно причину смерті, як і раніше, не озвучують, хоча з власних джерел місцевим журналістам вдалося дізнатися — поліція нібито розслідує цю справу як самогубство.

Слід зазначити, що у покійного Юрія Силецького залишилися дружина та двоє дітей. Більшість знайомих кажуть, що знали його як світлу і позитивну людину, а тому звістка про його смерть стала для них справжнім ударом.

Умер Юрий Силецкий — реакция 5
Умер Юрий Силецкий — реакция 4
Умер Юрий Силецкий — реакция 3
Умер Юрий Силецкий — реакция 2
Умер Юрий Силецкий — реакция 1

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що пішов із життя легендарний ветеран Другої світової війни Іван Залужний. На момент смерті йому виповнилося 103 роки.