Половину даху просто зрізало: авто влетіло під вантажівку на трасі Бориспіль-Полтава (відео)

Читать на русском
Автор
696
На трасі М03 сталася смертельна аварія
На трасі М03 сталася смертельна аварія

Водій легковика від отриманих травм загинув на місці

У Полтавській області на трасі Бориспіль — Полтава сталася жахлива ДТП за участю легковика та вантажівки. Одна людина загинула, а ще одну госпіталізували.

Як повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua, трагічна аварія сталася в ніч проти середи, 3 листопада, поблизу села Абазівка Полтавської області. Там автомобіль Skoda Octavia на повному ході врізався у попутну вантажівку.

Удар був такої сили, що кузов легковика практично по дах пішов під вантажівку. Від отриманих травм загинув водій Skoda, а його пасажирку із травмами забрала "швидка". Щоб дістати людей із салону зім’ятого автомобіля, знадобилася допомога рятувальників.

Судячи з опублікованих кадрів, на місці працювали щонайменше п’ять автомобілів поліції, дві карети швидкої допомоги та бригада рятувальників.

ДТП на трасі Бориспіль-Полтава 3.11

Додамо, що смертельна аварія сталася на автомобільному шляху міжнародного значення М03. На момент виходу публікації пробок у цьому місці не спостерігається.

Пробки Абазівка, Полтавська область
Аварія сталася на трасі М03

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Києві після смертельної ДТП з маршруткою легковик викинуло на тротуар. Водій від одержаних травм помер на місці.