Дешевше квартири на периферії: у Донецьку за гроші продають легендарний магазин (фото)

Читать на русском
Автор
4190
Вартість приміщення впала щонайменше вдесятеро
Вартість приміщення впала щонайменше вдесятеро. Фото Відкриті джерела

За окупації міста бойовиками "ДНР" багато нерухомості просто знецінилося

Знаменита не лише серед донеччан книгарня "Класика" виставляється на продаж в окупованому Донецьку. Ціна у колись одному із найбільших (і дорогих) міст України просто сміховинна — 28 тисяч доларів.

Подробиці повідомив у своєму Facebook журналіст та блогер Денис Казанський.

За його словами, вітрина магазину вже давним-давно забита, а саме приміщення покинуте. Але продати його в окупантів руки дійшли лише зараз. При цьому магазин "вінчає" символіка російського світу.

"Найбільше вражає ціна — 28 тисяч доларів. Це ціна квартири в українському райцентрі. Колись таке приміщення в центрі міста коштувало сотні тисяч доларів. А тепер знецінилося разів у десять", — підкреслив Казанський.

Також він зазначив, що це вкотре доводить — економіка окупованої частини Донбасу перебуває у жахливому занепаді. Спроба встановити російську владу в Донецьку призвела до сумних наслідків, вважає Казанський.

З ним погоджуються і більшість коментаторів, які відреагували на публікацію. Також багато хто зізнався, що пам’ятають "Класику", і їх із цим місцем пов’язує багато теплих спогадів.

Магазин в Донецке - комментарии 1
Магазин в Донецке - комментарии 2
Магазин в Донецке - комментарии 3
Магазин в Донецке - комментарии 4

Проблеми російські окупанти на Донбасі мають не лише з нерухомістю, а й із коронавірусною пандемією. Нагадаємо, "Телеграф" раніше розповідав, що відбувається з рівнем захворюваності у місцевих лікарнях і чому у моргах не вистачає місць.