У бойовиків — масштабні розкрадання російської зброї: дані розвідки

Читать на русском
Автор
725
Окупанти не справляються без "додаткових" ресурсів
Окупанти не справляються без "додаткових" ресурсів. Фото vchasnoua.com

Найбільше недостачі фіксується серед поставок пального та продуктів

На Донбасі окупанти регулярно здійснюють крадіжки з постачання різних матеріалів, що здійснюються з території Росії. Ситуація ідентична як у Донецьку, так і Луганську.

Таку інформацію розповіли у Головному управлінні розвідки України.

Відомо, що російсько-окупаційні війська в окупованих Донецьку та Луганську ще з початку листопада проходять так звану комісійну перевірку від представників Південного військового округу РФ. "Перевіряльники" досліджують матеріальне забезпечення "армії" бойовиків та відповідність наявних матеріальних благ із документацією.

Згідно з українськими розвідданими, в ОРДЛО були виявлені масштабні недоліки серед забезпечення місцевих військових. Насамперед, комісії не дораховуються продуктів харчування, різних речей та пального. Фіксується і розкрадання зброї.

"Переважна кількість випадків пов’язана зі зловживаннями службовим становищем кадрових російських офіцерів", — зазначають у ГУР.

Додамо, що військовослужбовці з РФ часто обіймають важливі пости в "армії" окупантів на Донбасі, при цьому несучи відповідальність за матеріально-технічне забезпечення окупантів та підрозділів російської армії.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про те, що Росія поступово збільшує військову присутність біля східних кордонів України, і це підтверджують навіть супутникові знімки, опубліковані іноземними медіа.