В Івано-Франківську люди в масках окатили нечистотами редакцію ЗМІ (фото)

Читать на русском
Автор
596
Головред Ростислав Гудзінський став об’єктом для атаки невідомих, "озброєних" нечистотами
Головред Ростислав Гудзінський став об’єктом для атаки невідомих, "озброєних" нечистотами. Фото versii.if.ua

П’ятеро в масках увірвалися до офісу та обкотили компостом журналіста та його робоче місце

У середу, 24 листопада, в Івано-Франківську відбувся напад на редакцію ЗМІ "Голос ІФ". Невідомі облили нечистотами офіс та головного редактора.

За інформацією облуправління поліції, НП сталася близько 13:00. В офіс редакції увірвалося п’ятеро невідомих у медичних масках, один з яких окотив нечистотами головного редактора Ростислава Гудзінського, а "залишки" розлив його кабінетом.

"На мене та на редакцію газети "Голос ІФ" вчинили напад. Злочинці вилили лайно", — повідомив після нападу головний редактор.

Нападение на Голос ИФ
Ростислав Гудзінський після нападу

У результаті хулігани швидко втекли, а копи зараз проводять розслідування та шукають свідків. За статтею "Перешкода законній професійній діяльності журналістів" відкрито кримінальне провадження: санкція передбачає до 5 років обмеження волі.

В Ивано-Франковске напали на СМИ
Робоче місце головного редактора ЗМІ після атаки виглядало так

Мотиви злочинців залишаються невідомими.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у стінах "Укрексімбанку" спалахнув скандал під час інтерв’ю "Схем". Якогось моменту Євгену Мецгеру (голова правління банку) не сподобалося питання журналістів, після чого він вимагав вимкнути камеру, стерти записи, а журналістів вигнати. Охорона вирвала обладнання з рук знімальної групи, а записи були стерті. Втім, їх вдалося відновити, після чого їх було викладено в мережу.