На Сумщині поліцейський намагався розняти п'яну бійку та сам постраждав (відео моменту)

Читать на русском
Автор
507
Шеврон поліцейського
Шеврон поліцейського. Фото pravda.com.ua

Правоохоронці намагалися втихомирити групу нетверезих чоловіків, натомість самі отримали "на горіхи"

На території одного з мікрорайонів міста Конотоп, що в Сумській області, агресивний чоловік напав на поліцейського.

Інцидент трапився у п`ятницю, 26 листопада, близько 22 години вечора, — повідомляє прес-центр ГУ Нацполіції Сумщини.

Згідно наявної інформації, патрулюючи вулиці міста, правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному із закладів сталася бійка між чоловіками. Інспектори оперативно приїхали за вказаною аресою та спробували заспокоїти правопорушників. Одному з присутніх дії копів не сподобалися, тож чоловік почав поводити себе досить агресивно та накинувся на правоохоронців порядку.

22-річний житель міста пригрозив інспекторам фізичною розправою і, вдаривши одного з них, спробував утекти. Чоловіка затримали, а на місце події викликали слідчих опергрупи для фіксації злочину.

Згідно даних, які надали у поліції, слідчі розпочали розслідування вказаного факту згідно частини 2 статті 345 ККУ щодо погрози або насильства вчиненого до правоохоронця порядку.

Наразі представники правоохоронних органів вирішують питання щодо оголошення нападнику про підозру у вчиненні правопорушення та обрання для нього запобіжного заходу. Тепер зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Відео від правоохоронців

Нагадаємо, як у Харківській області нетверезий чоловік, який нацьковував пса на перехожих, накинувся на правоохоронця. Поліцейський отримав серйозну травму голови.