"90-ті були раєм порівняно з теперішнім": у Донецьку чоловік з автоматом увірвався до магазину та відкрив вогонь

Читать на русском
Автор
43046
Люди дивуються, звідки у безробітного взявся автомат Калашникова
Люди дивуються, звідки у безробітного взявся автомат Калашникова. Фото Відкриті джерела

Внаслідок нападу на магазин у Донецьку постраждала продавщиця

У четвер, 16 грудня, в окупованому Донецьку, де масово роздають російські паспорти, чоловік зайшов у продуктовий магазин та відкрив вогонь. Внаслідок атаки є поранені.

Як повідомляє місцевий Телеграм-канал, у магазині на Куйбишева, 144 були люди, проте чоловік все одно зайшов усередину з метою пограбувати торгову точку та почав стріляти. Поранивши продавця, агресор забрав частину готівки та втік, проте людям вдалося запам’ятати обличчя стрільця, якого швидко ідентифікували.

Стрельба в Донецке
Донеччанин зі зброєю напав на магазин на Куйбишева

Здаватися так званим поліцейським чоловік не хотів: після того, як "правоохоронці" зробили постріл у повітря, стрілець почав палити в їхній бік з автомата. В результаті чоловіка застрелили.

Загиблим виявився безробітний місцевий житель, який зловживав алкоголем. Автомат не було зареєстровано на його ім’я. Але в коментарях люди пишуть, що з 2014 року зброю сепаратистам роздавали "ліворуч і праворуч", і що "90-ті були раєм порівняно з теперішнім".

Стрельба в оккупированном Донецке
Реакція мешканців Донецька на стрілянину
Житель Донецка ранил продавщицу из автомата
Пишуть, що у 90-х було краще

Нагадаємо, у Мелітополі Запорізької області 33-річний чоловік вчинив стрілянину на святкуванні дня народження. Поранивши родича, він спробував втекти з місця злочину.