На Харківщині п'яний чоловік всадив ніж у спину падчериці і спробував накласти на себе руки (фото)

Читать на русском
Автор
Житель Харківщини ледь не вбив доньку своєї співмешканки Новина оновлена 07 січня 2022, 20:47
Житель Харківщини ледь не вбив доньку своєї співмешканки. Фото https://hk.npu.gov.ua/

Неадекват всадив лезо ножа прямо в спину жінці

У четвер, 6 січня, в одному з населених пунктів Харківської області жителька приватного будинку знайшла неподалік свого обійстя тіло жінки із встромленим у спину ножем. Про що одразу повідомила правоохоронців.

Як повідомили у пресцентрі Національної поліції, інформація щодо жахливої знахідки, яку виявила жителька села Андріївка, надійшла на спецлінію "102" близько о 22:40 години.

По прибуттю на виклик правоохоронці встановили, що до травмування жінки може бути причетним 52-річний житель одного з сусідніх будинків, які вже неодноразово потрапляв в поле зору поліції та навіть був судимий за тяжкий злочин.

Як попередньо з'ясувалося інцидент трапився у Святвечір, коли родина влаштувала посиденьки та розпивала спиртні напої. В якийсь момент між родичами виник конфлікт, в результаті якого чоловік посварився з донькою співмешканки. Раптово чоловік вхопив ножа та встромив його в спину 22-річної дівчини.

Усвідомивши, що скоїв, зловмисник спробував накласти на себе руки, але його вчасно зупинили.

У Харкові затримали потенційного вбивцю
Чоловік ледь не вбив доньку своєї співмешканки

Правоохоронці затримали підозрюваного та відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження згідно з частинами 1-ю та 2-ю статті 115 щодо замаху на умисне вбивство.

Досудове розслідування триває.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Харкові близько тижня намагаються встановити місце знаходження безвісно зниклої жінки. 41-річна Наталія Ковальова зникла по дорозі додому ще 1 січня. Дотепер жодної звістки про харків'янку немає.