"Готуй сани з літа": у засніженій Полтаві комунальники вийшли косити траву (відеофакт)

Читать на русском
Автор
Полтавським комунальникам сніг працювати не заважає
Полтавським комунальникам сніг працювати не заважає. Фото Телеграф

Що спровокувало робітників на такі дії поки що залишається загадкою

У Полтаві неподалік залізничних колій помітили кількох працівників комунальної служби, які косять сухі бур'яни. "Віддана робота" комунальників потрапила на відео, яке одразу "злили" в мережу.

Як повідомляє Telegram-канал "Труха Полтава", причини такого "поспіху" поки що залишаються невідомими.

На кадрах видно, як на вулиці повільно пролітає сніг, а робітники підприємства у помаранчевих жилетах, озброївшись електрокосарками, зрізають тогорічний сухостій, який "погруз" і снігових кучугурах.

Відео інциденту потрапило в мережу

У коментарях під публікацією користувачі мережі зазначають, що нічого такого у тому, що працівники "наводять порядки не має", адже, яке завдання керівництво дасть — таке й мусять виповнити.

Дехто також відзначає, що косити бур'ян вочевидь комунальників заставили, адже цією дорогою буде курсувати хтось із "великих" чиновників.

Є й такі, хто припускає, що косити минулорічну траву газонокосарками надумали, аби "відмити" трохи пального.

Скріншот з Телеграм-каналу
Реакція користувачів мережі

Раніше "Телеграф" повідомляв, як російські комунальники напали на жінку у дворі однієї з тутешніх багатоповерхівок. Агресивні чоловіки штовхали бабусю та навіть зламали руку чоловікові, який за неї вступився. Конфлікт виник через те, що пенсіонерка попросила у представників організації надати дозвіл на зріз дерев навколо прибудинкової території.