ЗМІ повідомили про смертельну аварію з кортежем Ярославського - сам бізнесмен уже дав коментар

Читать на русском
Автор
1167
Український бізнесмен Олександр Ярославський Новина оновлена 11 лютого 2022, 08:38
Український бізнесмен Олександр Ярославський. Фото Колаж "Телеграфу"

На місці пригоди знайшли номери "0018", які належать першій у кортежі автівці

У четвер, 10 лютого, на автодорозі "Чугуїв – Мартове" автомобіль, який належить до кортежу відомого українського бізнесмена та колишнього співвласника УкрСиббанку збив людину на смерть.

За вказаним фактом правоохоронні органи вже відкрили кримінальне провадження,- пише "Українська правда".

Як повідомили джерела УП, смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі 10 лютого неподалік села Мартового. Про це невідомий наразі чоловік, який назвався одним з учасників ДТП повідомив і правоохоронців. Також він додав, що уранці сам з'явиться до відділку для надання показів. О 12-ій годині його вже допитували у райвідділку.

Також зазначається, що є кілька свідків, які бачили, як автомобіль Ярославського виїжджав пізно ввечері з міста Харкова та додали, що бізнесмен, який має проживає у приватному будинку в селі Мартовому, зазичай сам керував автівкою.

Наразі правоохоронці офіційно інформацію щодо смертельної аварії на трасі під Харковом не підтвердили, проте на сайті ГУНП в області з'явилася інформація, що цієї ж ночі на автошляху "Київ – Харків – Довжанський" було виявлено тіло невідомого чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями. Особа загиблого та винуватця його смерті зараз встановлюється.

Фото від ГУНП
Фото місця аварії від ГУНП

Пізніше Олександр Ярославський прокоментував інформацію щодо причетності автомобіля з номерами "0018" до смертельної ДТП, зазначивши, що він "не слідкує за своїми номерами" і в цей час спокійно спав удома.

На питання, чи може бути автівка з його кортежу причетна до події, відповів — "запитайте у кортежу".

Варто також відзначити, що після того, як інформація щодо смертельної автопригоди набула розголосу, бізнесмен Ярославський разом зі своїм тестем Сергієм Свентицьким вилетів з Харкова до Лондона, — пише УП, посилаючись на власні джерела.

Тим часом пресцентр Міністерства внутрішніх справ України повідомив про те, що бізнесмена Олександра Ярославського викликають на допит, як ймовірного учасника смертельної аварії.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що народного депутата від президентської партії Олександра Трухіна підозрюють у причетності до резонансної аварії, яка трапилася на трасі неподалік столиці.