У Херсоні окупанти обстріляли школу та житлові будинки: відео руйнувань

Читать на русском
Автор
896
Росіяни оточили український Херсон
Росіяни оточили український Херсон. Фото Колаж "Телеграфу"

Російські війська прорвалися до центру міста.

Після того, як росія напала на Україну 24 лютого, окупанти продовжують штурмувати та обстрілювати українські міста. Херсон і область стали однією з найгарячіших точок.

Російські війська з усіх боків оточили Херсон, окупанти встановлюють блокпости на виїздах із міста.

Як повідомляє журналіст телеканалу Україна 24, мешканців передмістя Херсона, які проживають у районі Антонівського мосту, Козацького та Веселого, напередодні евакуювали через обстріл. Росіяни ведуть вогонь автомобілями і забирають у людей телефони.

Окупанти продовжують обстрілювати житлові квартали та об’єкти інфраструктури. Розбомбили школу, серед мирного населення є постраждалі.

Як розповіли місцеві жителі у коментарі "Телеграфу", російські війська штурмували будівлю поліції, займаються мародерством.

Станом на 17.00 російські солдати підійшли до залізничного вокзалу в Херсоні. Про це повідомляє в Telegram "Політика Країни" та публікує відповідні відео.

Повідомляється, що росіяни справді прорвалися до центру Херсона. Але ж половина міста ще за Україною. Відразу за Херсоном ЗСУ створили потужний рубіж, тож просунутися до Миколаєва росіянам буде непросто.

Зазначимо, окупанти завдали удару по телевежі, розташованій в районі станції метро "Дорогожичі" в Києві.