У Донецьку насильно вивезені українці зірвали акцію Пушиліна - журналіст

Читать на русском
Автор
20603
Проукраїнський надпис на школі зірвав візит Пушиліна
Проукраїнський надпис на школі зірвав візит Пушиліна. Фото v-variant.com.ua

У Донецьку на будівлях українці залишили написи "Слава Україні!".

У окупованому Донецьку українці, яких російські загарбники вивезли з міст, які самі ж обстрілюють (очевидно, що й з Маріуполя), зірвали візит ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна.

Про це повідомив журналіст Олександр Демченко на власній сторінці у Facebook.

Свіжі факти та аналітика – вірогідно про війну з росією

За словами журналіста, перед приїздом Пушиліна на одній зі шкіл, де поселили вивезених українців, з'явився напис "Слава Україні".

"В окупованому Донецьку частину людей, яких вивезли з нещодавно окупованих територій, розмістили у школах. У одну з них під камери мав сьогодні приїхати Пушилін. Але на школі зранку з'явився напис "Слава Україні". Візит довелося скасувати", — написав Олександр Демченко.

Громадяни, яких змусили виїхати у так звану "ДНР", продовжують демонструвати свою проукраїнську позицію навіть перебуваючи на тимчасово окупованих територіях. У мережі пишуть, що написи з'явилися не лише на школі, куди мав навідатися Пушилін, але й в інших місцях Донецька.

У Донецьку евакуйовані українці написали на стінах Слава Україні - Пушилін не приїхав
У Донецьку евакуйовані українці написали на стінах Слава Україні - Пушилін не приїхав
У Донецьку евакуйовані українці написали на стінах Слава Україні - Пушилін не приїхав

Нагадаємо, у команді президента Володимира Зеленського вважають, що зняти облогу з Маріуполя поки що неможливо через відсутність необхідної кількості військової техніки для цього завдання. Саме тому глава держави так тісно співпрацює з іноземними партнерами, щоб якнайшвидше отримати необхідні літаки та танки для звільнення змучених жителів.

Раніше мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив, що роблять з громадянами України у рф.