Окупанти пішли на штурм "Азовсталі" - журналіст про атаку в Маріуполі

Читать на русском
Автор
2262
Багатостраждальний Маріуполь
Багатостраждальний Маріуполь. Фото https://t.me/

"Азовсталь" бомбардують кілька годин, на заводі масштабна пожежа

Попри обіцянки кривавого російського лідера володимира путіна не штурмувати "Азовсталь" у Маріуполі, російські загарбники розпочали наступ на комбінат. Прямо зараз окупанти намагаються прорватися на територію металургійного підприємства.

Про це у вівторок, 3 травня, у своєму Телеграм-каналі написав український журналіст Андрій Цаплієнко. Цю ж інформацію йому підтвердив заступник командира полку "Азов".

"Просто зараз пробують прорватися на територію заводу. Інформацію підтверджує заступник командира полку "Азов". Більше деталей поки немає", — йдеться в тексті публікації.

За словами журналіста, перед початком штурму маріупольської "Азовсталі" російська авіація упродовж кількох годин невпинно бомбила територію заводу. В результаті обстрілів виникла масштабна пожежа, стовп диму від якої простягається на десятки метрів.

Дим від пожежі на металургійному заводі у Маріуполі
Пожежа на території "Азовсталі"

Раніше "Телеграф" повідомляв, що радник глави ОП Олексій Арестович, коментуючи відмову путіна від штурму "Азовсталі", заявив, що переконаний у тому, що росіяни усвідомили свою неспроможність атакувати маріупольський завод, не зазнавши величезних втрат.