Українські захисники "вивели з ладу" кадирівського підполковника

Читать на русском
Автор
3528
Межед Уцмигов
Межед Уцмигов

Межед Уцмигов потрапив під артобстріл, коли ховався в одному з будинків у селищі Камишеваха

У Запорізькій області українським захисникам, які вже 103-ий день поспіль невпинно тримають оборону Батьківщини, вдалося поранити заступника командира спеціального полку чеченської поліції імені Ахмата Кадирова.

Про це у понеділок, 6 червня, повідомив проросійський Telegram-канал "Baza", відмітивши, що мова йде про підполковника Межеда Уцмигова на прізвисько "Моджахед". Наразі відомо, що бійці Збройних сил України поранили кадирівця у селі Камишеваха ще у четвер, 2 червня, коли сам Уцмигів спільно зі співробітниками чеченського спецполку переховувалися в одному з будинків.

Саме там вони влаштували так звану "вогневу точку" для того, аби прикривати прохід для інших бійців ворожої армії. У момент, коли почався артобстріл з боку українських сил, у будинок, де знаходився "Моджахед" потрапив снаряд. Кадирівець отримав поранення у ногу та контузію.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Раніше "Телеграф" повідомляв, як українським бійцям, які боронять Батьківщину від ворога з росії, вдалося ліквідувати найкращого російського десантника — командира десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра Досягаєва.