На околицях Херсона чули потужну "бавовну": що відомо на цей момент

Читать на русском
Автор
1462
Мешканці Херсонщини чули, як працює "бавовнятко"
Мешканці Херсонщини чули, як працює "бавовнятко". Фото telegraf.com.ua

За даними місцевих ЗМІ, деякі вибухи призвели до пожеж

Збройні сили України кілька днів як розгорнули масштабний контрнаступ на Херсонщині і навіть прорвали першу лінію оборони російських окупантів. На цьому наші військові, схоже, що не планують зупинятися, адже у середу, 31 серпня, потужну "бавовну" чули біля самого Херсона.

Як передає "Суспільне", перші звуки вибухів пролунали біля окупованого міста близько 16:50. Офіційні джерела тим часом відмовляються коментувати ситуацію у Херсоні та на його околицях.

Місце Telegram-канали дають трохи більше інформації. Зокрема, що "бавовну" було чути спершу у районі Чорнобаївки, після чого у небо піднялася хмара диму. Пізніше повідомили про приліт по тимчасово окупованій Новій Каховці, а завершився парад "бавовн" вибухами у передмісті Херсона. Наразі цю інформацію офіційно підтвердити неможливо, адже військове командування не розголошує даних військових операції на південному фронті.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у російському Білгороді вночі місцеві жителі чули гучні вибухи в небі та бачили спалахи яскравого світла. "Бавовна" не на жарт наполохала місцевих жителів, які штурмували залізничний вокзал у спробах виїхати через наближення військових дій, а після першої "бавовни" влаштували затори на дорогах.