У Дніпрі неадекват публічно познущався над прапором України (відео)

Читать на русском
Автор
10392
Нетверезий молодик, який розгулював із прапором вулицями Дніпра
Нетверезий молодик, який розгулював із прапором вулицями Дніпра

На зауваження перехожих молодик відповідав непристойними жестами

На одній з вулиць Дніпра нетверезий молодик потрапив у поле зору містян через свої зухвалі дії. Хлопець, який, за словами очевидців перебував у вкрай нетверезому стані, розгулював по місту, обгорнувшись державним жовто-синім прапором України.

Дії п'янички вдалося зафіксувати очевидцям події, котрі у п'ятницю, 7 жовтня, виклали у мережу фото на відео інциденту, що напередодні стався на вулиці Макарова. на кадрах видно, як молодий чоловік, який вочевидь перебував у нетверезому стані, зав'язав собі на плечах український стяг і, хитаючись, чіплявся до людей та показував непристойні жести на зауваження перехожих. Після дніпрянин зняв прапор і демонстративно викинув його у смітник.

"Зробіть тварюку знаменитою. За цей прапор люди гинуть", — йдеться в тексті публікації.

Той самий хлопець

У коментарях під відео користувачі мережі висловлюють обурення діями чоловіка. Дехто відзначає, що у вигляді покарання хлопця варто відправити на передову, аби той чітко усвідомив ціну державного стяга. Є й такі, хто відмітив, що зачіпати людей, які перебувають у такому стані краще не варто, адже вони можуть ще й ножем вдарити за звичайне зауваження.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Дніпрі неадекватний чоловік вбив власну дружину шматком арматури прямо під час святкування дня народження.

Також нагадаємо, на одній з вулиць обласного центру Дніпропетровщини перехожі знайшли покинуте немовля.