У Бердянську партизани підірвали ще одного зрадника: що відомо про його стан

Читать на русском
Автор
4699
50-річний Іщук добровільно пішов на співпрацю з окупантами
50-річний Іщук добровільно пішов на співпрацю з окупантами. Фото Колаж "Телеграфу"

У російській "адміністрації" чоловік відповідав за зв’язки із громадськістю

Поки росіяни намагаються прорватися на Донбасі, у тимчасово окупованому Бердянську пролунав серйозний вибух. Деякі джерела стверджували, ніби в житловому кварталі напередодні стався витік газу. Проте вже незабаром з’явилися дані про спробу ліквідації чергового проросійського колаборанта — колишнього головного редактора видання "Місто", ексспікера мера Бердянська Павла Іщука.

Про це повідомляє "РІА-Мелітополь", передає "Телеграф". Варто зазначити, що з приходом російських загарбників Іщук добровільно перейшов на бік ворога та почав підтримувати його інформаційно. Ймовірно, за таку "службу" чоловіка швидко "підвищили" — на момент вибуху він обіймав посаду "першого заступника мера із зовнішньої політики та масових комунікацій".

Подробиць або фото/відео-фіксації з місця події немає. Проте відомо, що вибуховий пристрій спрацював поблизу будинку Іщука. Найімовірніше, пристрій, спрямований ліквідацію зрадника батьківщини, було начинено цвяхами чи металевими кульками.

Павло Іщук вибух у Бердянську
Павло Іщук

Померти від отриманих травм колаборант не зміг, проте його стан оцінюється місцевими медиками як тяжкий. На даний момент він перебуває у лікарні.

Варто зазначити, що Павло Іщук пішов працювати на окупантів, маючи історичну освіту. Її він отримав 1994 року на історичному факультеті Запорізького національного університету. Пізніше, як уже згадувалося, працював журналістом і навіть був головним редактором ЗМІ.

Павло Іщук Вконтакте
Сторінка колаборанта у забороненій соцмережі "ВК"

Нагадаємо, що близько місяця тому у Бердянську вже лунали вибухи, які також приписують діям партизанів. Крім цього, "гучно" було і в Мелітополі.