Розшукували кілька днів: на Чернігівщині трагічно загинув колишній депутат (фото)

Читать на русском
Автор
3128
Костянтину Ніколайчику було всього 32 роки
Костянтину Ніколайчику було всього 32 роки. Фото Суспільне Чернігів

Загиблий чоловік у досить молодому віці балотувався на посаду очільника Менської територіальної громади

У місті Мена Чернігівської області сталася трагічна подія — колишнього депутата районної ради Костянтина Ніколайчика знайшли мертвим. Його тіло витягли із місцевої річки із однойменною назвою. Попередньо чоловіка вважали зниклим безвісти, його пошуки тривали кілька днів поспіль.

Про це повідомляє "Суспільне Чернігів", посилаючись на дані Головного управління ДСНС в регіоні. На момент смерті Ніколайчику було всього 32, за шість років до цього він був одним із кандидатом на посаду голови Менської ОТГ.

За даними чинного очільника громади Геннадія Примакова, смерть Костянтина Ніколайчика стала жахлива випадковість. Вважається, що чоловік прогулювався вздовж берега річки і раптово послизнувся. Втриматися йому не вдалося, тож він впав у водойму. На жаль, виплисти Ніколайчику не вдалося.

Костянтин Ніколайчик Мена
Костянтину Ніколайчику виповнилося 32 роки

Зазначимо, що на сполох рідні та друзі чоловіка вдарили ще 12 січня. Протягом п'яти днів рятувальники, правоохоронці та небайдужі люди вели пошуки, аж допоки із Мени не виловили тіло потопельника. Зрештою, у ньому і упізнали Ніколайчика.

Мена Чернігівської області карта
Мена на карті

Нагадаємо, ми розповідали про дивну смерть чернігівського нардепа Антона Полякова, до загибелі якого навіть через півтора року залишаються питання.