У пабах Британії через пандемію закінчується пиво: як так вийшло

Читати російською
Автор

У пабах Великобританії брак пива.

У Великобританії відвідувачі пабів зіткнулися з нестачею хмільних напоїв. Річ у тім, що в країні зараз часто трапляються перебої у постачанні пива, а в деяких розважальних закладах воно взагалі закінчилося.

Про це в четвер, 18 серпня, повідомляє видання "Daily Mail".

Причиною проблем з постачею пива стало те, що через пандемію коронавірусу все менше водіїв почали займатися вантажоперевезеннями, тому і пиво тепер їде в паби довше і рідше, ніж було раніше.

Як повідомляють в ЗМІ, найбільшої шкоди затримка постачання пива принесла мережевим барам, адже вони співпрацюють з певними пивними брендами, але постійно чекають хмільні напої занадто довго.

Разом з тим невеликі бари, які закуповують пиво у місцевих виробників, розташованих недалеко від них, поки не відчули на собі всю повноту проблеми.

Проблема із затримкою постачання пива спостерігається в Шотландії. У ЗМІ пишуть, що зараз там значно скоротилася постача пива, або навіть взагалі припинилася з минулого тижня, що поки точно невідомо.

Крім того, ситуація з недостатньою кількістю пива може загостритися, адже водії, які займаються перевезеннями вантажів, мають намір оголосити страйк, адже не згодні з умовами по зарплаті.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що журналістка   Олександра Лобода розповіла про любов до пива колишнього футболіста, а нині футбольного експерта Віктора Леоненка.