У Великій Британії зіткнулися два потяги: близько двох десятків людей постраждали (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Аварія поїздів біля Солсбері
Аварія поїздів біля Солсбері. Фото bbc.com

Найбільше постраждав машиніст, якого затиснуло у кабіні поїзда

На півдні Великобританії сталася залізнична аварія за участю двох пасажирських поїздів — потяги зіткнулися один з одним у тунелі. Щонайменше 17 осіб отримали травми різного ступеня важкості.

Як повідомляє прес-служба поліції графства Вілтшир, масштабна аварія сталася 31 жовтня близько 18:46 за Грінвічем у тунелі Фішертон, розташованому між містами Андовер та Солсбері. На місце аварії одразу відправили пожежників, кілька карет швидкої допомоги та інші спецслужби.

Аварія поїздів у графстві Вілтшир

За даними ВВС, внаслідок зіткнення поїздів травми отримали щонайменше 17 пасажирів поїзда. Усіх їх доправили до лікарні. Найбільше постраждав машиніст одного зі складів – його затиснуло в кабіні. Знадобилася допомога рятувальників.

У тунелі Солсбері зіткнулися потяги

На щастя, в аварії ніхто не загинув. Цю інформацію також підтвердила транспортна поліція Великої Британії.

У компанії Network Rail повідомили, що інцидент на залізниці стався з поїздами, що прямували з Портсмута в Брістоль і з Лондона в Хонітон. Попередньою причиною цього стало те, що один із поїздів зійшов з рейок після зіткнення з якимсь об’єктом, а другий поїзд врізався в нього ззаду.

У тунелі Солсбері зіткнулися потяги

Раніше "Телеграф" повідомляв про аварію двох поїздів у штаті Монтана (США) — там з рейок зійшли сім вагонів поїзда Empire Builder, внаслідок чого щонайменше 3 особи загинули, а ще 50 отримали поранення.