У США потяг зійшов з рейок, є жертви і десятки постраждалих (фото, відео)

Читать на русском
Автор
У США з рейок зійшов потяг Empire Builder
У США з рейок зійшов потяг Empire Builder. Фото telegraf.com.ua

Рух залізницею у штаті Монтана був частково заблокований

У американському штаті Монтана внаслідок аварії на залізниці загинули щонайменше 3 людини, а ще 50 отримали поранення. Там з рейок зійшли сім вагонів поїзда Empire Builder.

Про це у суботу, 25 вересня, повідомило видання The New York Times.

Зазначається, що аварія сталася поблизу міста Джоплін вдень у суботу, 25 вересня. Поїзд компанії Amtrak зійшов з рейок близько 16:00 години за місцевим часом, після чого рух на залізниці був заблокований.

У штаті Монтана зійшов з рейок пасажирський потяг

Відомо, що у рухомому складі їхали 16 членів екіпажу та 146 пасажирів. З рейок зійшли сім вагонів поїзда, після чого на місце одразу кинулися очевидці та рятувальники, які намагалися витягнути живих пасажирів.

У штаті Монтана зійшов з рейок пасажирський потяг

Офіс шерифа округу Ліберті підтвердив смерть трьох осіб внаслідок аварії, ще десятки людей постраждали.

Внаслідок аварії заблокувало залізницю. Джерело: Міністерство транспорту США
Внаслідок аварії заблокувало залізницю. Джерело: Міністерство транспорту США

Координатор служб з надзвичайних ситуацій округу Хілл Аманда Фрікель у коментарі журналістам заявила, що кількість травмованих становить більше 50 чоловік. Їх мають розмістити у готелях після того, як постраждалі отримають необхідну медичну допомогу.

На місці аварії працювали рятувальники з шести округів. Поранених готові були прийняти пʼять лікарень округу. На місці також працювали медичні вертольоти.

У штаті Монтана зійшов з рейок пасажирський потяг

Як повідомляв "Телеграф" раніше, у Хабаровському краї зазнав аварії літак Ан-26, внаслідок чого загинули шестеро членів екіпажу. Літак зник з радарів недалеко від гірськолижної бази "Спартак", приблизно за 40 км від Хабаровська, а його уламки вдалося знайти через добу пошуків.