Щасливий порятунок: зниклу 4-річну дівчинку за два тижні знайшли живою (відео)

Читать на русском
Автор
1773
Перше фото Клео Сміт після порятунку.
Перше фото Клео Сміт після порятунку.. Фото 9news.com.au

Вона зникла під час сімейного виїзду із наметами.

В Австралії знайшли живу дівчинку Клео Сміт, яка зникла майже три тижні тому. Поліція знайшла її у замкненому будинку та вже затримала чоловіка, який був поблизу будівлі.

Про це повідомляє 9news.

Сім’я 4-річної дівчинки відпочивала у кемпінгу в Західній Австралії у Блоухолзі, коли 16 жовтня її мати виявила, що Клео, яка спала в одній із кімнат, зникла. Вона була впевнена, що дівчинка не могла сама вибратися з намету. Зник також її спальний мішок. Це був перший сімейний похід, крім Клео у наметі також була її молодша сестра.

Поліція почала прочісувати місцевість, у тому числі й за допомогою дронів, сподіваючись, що дівчинка просто вийшла прогулятися. Пошуки не дали результатів. 21 жовтня влада оголосила нагороду в мільйон австралійських доларів тому, хто допоможе знайти Клео (еквівалентно 19 млн грн).

Через кілька днів з’явилася інформація, що на околицях бачили автомобіль і поліція почала прочісувати будинки в окрузі. Дівчинку знайшли у місті Карнарвон. Клео в доброму здоров’ї і була дуже рада, коли поліція сказала їй, що її відвезуть до батьків.

Зазначається, що будинок, в якому знайшли Клео, знаходиться за кілька хвилин їзди від житла її сім’ї.

Раніше "Телеграф" писав, що на Житомирщині соцслужби забрали з сім’ї трьох дітей — вітчим не пускав їх у будинок, діти ховалися на вулиці.