"Реінкарнація Фредді Мерк'юрі": до мережі потрапили фото кішки, схожої на легендарного соліста Queen

Читать на русском
Автор
1324
Мостаччолі та Фредді Мерк'юрі
Мостаччолі та Фредді Мерк'юрі. Фото Daily Mail

Тварину вже охрестили реінкарнацією Фредді Мерк'юрі

У Каліфорнії кішка стала зіркою мережі через чорну пляму біля носа. Тепер тварину жартома називають реінкарнацією легендарного фронтмена групи Queen.

Як повідомляє видання Daily Mail, кішка, на ім'я Мостаччолі, стала популярною в Instagram, адже користувачі вважають її вкрай схожою на всесвітньовідомого британського співака Фредді Мерк'юрі.

У Каліфорнії живе кішка, схода на відомого співака
Кішка, схожа на легендарного вокаліста Queen

У 2020 році теперішня власниця тварини Наталія знайшлаїї зовсім крихітною разом із ще трьома кошенятами у своєму саду. Жінка забрала малих додому та усіх виходила. Коли кошенята стали трошки старшими, Наталія знайшла усім нові домівки та добрих господарів, а от з Мостаччолі вона розлучитися не змогла і залишила кішечку жити у себе.

Каліфорнійська кішка
Мостаччолі - "реінкарнація" Фредді Мер`кюрі

Як розповідає сама власниця тварини, у перші місяці життя характерну пляму на носі не було видно. Коли ж кішка стала старшою, пляма біля носа зростала разом із нею і перетворилась на особливість.

Кішка, схожа на Фредді Мерк`юрі
Мостаччолі має свою сторінку в сомережах

Зірка мережі має подругу, на ім'я Ізанамі. Вони проводять увесь час разом, тож Наталія вирішила завести для пухнастих красунь окрему сторінку в соцмережі. Зараз за тваринами стежать понад 7,6 підписників.

Кішка, схожа на вокаліста Queen
Мостаччолі та Ізанамі стали зірками соцмережі

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Британії додому повернули кота, який понад 10 років тому, втік з баржі, де пара молодят — його власників, відпочивала, подорожуючи каналами в районі Бірмінгема.