У США продають особняк родини бен Ладена, який пустує з часів 11 вересня: названо його ціну (фото)

Читать на русском
Автор
У США продають особняк родини бен Ладена, який пустує з часів 11 вересня: названо його ціну (фото) Новина оновлена 02 травня 2023, 12:03

Ібрагім бен Ладен продає у США розкішний маєток, який був закинутий 20 років з часів теракту 11 вересня

Зведений брат засновника організації "Аль-Каїда" Усами бен Ладена, який взяв на себе відповідальність у теракті з вежами-близнюками 11 вересня в США, продає свій розкішний маєток у Лос-Анджелесі. Майно з історією оцінили у 28 млн доларів.

За інформацією Vanity Fair, Ібрагім бен Ладен є старшим із 55 братів Усами і в момент теракту був за кордоном.

На відміну від брата-терориста, Ібрагім – людина світська. 1983-го в районі Бель-Ейр він купив за 1,65 мільйона доларів особняк у стилі "старого Голлівуду", збудований ще 1931 року. Тут протягом понад 20 років він жив з дружиною Крістін Хартуніан Сінай, яка мала славу світської левиці, і доньку Сібілу.

Кажуть, будинок був сповнений розкоші та прислуги, сюди запрошували відомих на той час зірок Голлівуду та бізнесменів. Проте 2001-го все змінилося, і після теракту Ібрагім боявся повертатися до США через можливі переслідування.

Якийсь час будинок здавали в оренду для порноіндустрії, проте в основному особняк був порожнім. Але попри це розкішний маєток в елітному районі хочуть продати за 28 млн доларів.

Раніше "Телеграф" показував відео особняка начальника УДІБДР Росії – у кадр потрапив і золотий унітаз за 20 тис. рублів.